понедельник, 29 августа 2011 г.

Осінь((( Нажаль....


Ну ось літо і закінчилось… аж дивно, бо на початку воно здавалося досить довгим… і навіть не просто довгим а нескінченно довгим. А тепер все – кінець і його, тобто літа, як і не було! Аж не віриться… та час відпочинку закінчився.
Коли ж літо тільки розпочиналось то не хотілося закінчувати всі справи, не хотілося залишати трудові будні і як ніколи організм був повен сил і чомусь не хотів розслабитися та піти на заслужений відпочинок. І навіть деякий час він мужньо боровся та ще виконував деяку роботу… Але як і до всього хорошого – до літа швидко звикаєш… і ось коли ти на повну насолоджуєшся безтурботною порою – на тебе знову звалюється час «великих змін». Потрібно знову настроюватися на робочий лад та включатися в роботу… І ось знову організм починає боротися, і ти вже в трудових буднях а він ще відпочиває і може не так швидко, як до відпочинку, та все одно він звикне…
Він звикне.... але ж як важко... важко звикати до гіршого!!! Та надія є на те що обов*язково звикне!
Літо!!!! Не хочу тебе відпускати!!!! Нехочу та мушу!!! Я чекатиму на тебе!!! Думаю що цей рік буде хорошим і вдалим, нехай все вийде! Я впевнена що час пройде швидко і не потрібно прохати щоб він пролетів і знову прийшло літо!!!! Нехай все буде добре!!!!

1 комментарий:

  1. Капец,я чуть не плачу((( не хочу отпускать лето=*(

    ОтветитьУдалить