понедельник, 13 июня 2011 г.

Уже літо!!!


Уже літо!!!!! Боже, як швидко минув час!! Уже літо…. Цей рік пройшов занадто швидко!!!! Декілька років назад час ішов зовсім по іншому, зовсім… і з кожним наступним роком ти помічаєш що все швидше і швидше минає життя….. і що там літо в порівнянні з тим коли усвідомити свій вік , мені вже ОГО,і не будемо говорити про цифри….
коли встигло пройти стільки років??? Ніби вчора я ще була першокласником а сьогодні….. так в порівнянні мені ще не зовсім і багато, але я не відчуваю того , що дійсно стільки встигла прожити!! І ось сьогодні вже літо…. ЛІТО , можливо золота пора!! ЕХ, літо…. відпочинок….. але чомусь не було того відчуття , яке було колись, відчуття приходу літа, відчуття довгоочікуваного відпочинку та цікавих подій…. зараз все одно… Адже літо прийшло якось не так, чи то можливо з віком втрачаєш деякі відчуття а нові, інші, з’являються на їх місці…… все так дивно в цьому житті, аж занадто…
Літо…. зараз за вікном дощ….. теплий літній дощ….  Літній ранок наповнений дощем….
минає ще один день, досить схожий на попередній, на багато інших, що були по переду…
От так і минає життя …
І вже сама не розумію чого хочу, чи відпочити від важких буднів і шаленого життя та випасти на це літо з життя… просто відключитися….
чи навпаки продовжувати крутитися в цьому ритмі, з маленькими перервами та цікавими вихідними…
сама не знаю…… і ніби є вибір? Так моє життя, що хочу те і робитиму… але є декілька АЛЕ… і все я випадаю на це літо з життя – майже так як було кожного літа…. але все ж сподіваюся, що це літо буде не таким!!!! Хочу щоб воно пройшло весело і цікаво, було наповнене несподіваними і приємними моментами…. щоб поєднувалися дні безтурботного відпочинку і дні яскравого проведення часу!!

Так і мине сьогоднішній день…  і життя…..
дуже швидко…. нажаль.
Тому потрібно насолоджуватися цією миттю – миттю між минулим і майбутнім – ЖИТТЯМ!!!!
  Потрібно встигати жити!!!!!!!! Час не чекає!! Він грає проти нас – завжди…..

Комментариев нет:

Отправить комментарий