суббота, 3 сентября 2011 г.

Іноді буває так....


Іноді буває так … чи може часто буває… але все таки буває! Чи то ти винен, чи хтось, чи ніхто… та трапляється так як цього не хоче ніхто, ну ти точно а інші напевно також – завжди! Чи колись , та все таки хочуть ! Буває боляче… іноді у стосунках трапляється така мить коли стає нестерпно боляче і жахливо те що тебе не розуміють а ти й не знаєш як ще – іншими словами це пояснити, адже невже так важко зрозуміти… можливо важко, можливо не можуть , чи не хочуть , чи не намагаються….
таке дивне відчуття коли ти знаходишся біля людини, стоїш чи сидиш навпроти неї , бачиш її , чуєш а потім розумієш що між вами глибока і глуха прірва… там темно, холодно і страшно…  хочеться просто повернутися і піти… просто піти, хоч на деякий час … піти подалі!  жаль що тільки не завжди є куди піти…
іноді корисно побути на самоті, але іноді… залишаючись з собою сам на сам людина стає справжньою, такою якою вона є… може обдумати власні вчинки чи просто від чогось відпочити… але це тільки іноді може бути корисно! бо самотність це важко та складно… самотньо….

Комментариев нет:

Отправить комментарий